Oma tili   Haku
 Hautausjärjestelyt: 040 543 7030 & 040 5466 299 ( klo 9-17 )
Tarjouspyyntö 0,00 €

Valmiiksi mietityt kokonaisuudet - hautajaispaketit

Hinta sisältää kaikki hautaukseen liittyvät perusasiat. Kuljetusten määrän vahvistamme teille tapauskohtaisesti, kun olette lähettäneet meille tarjouspyynnön. Kuljetusten määrä vaihtelee 1-3:een riippuen kirkkojen ja kappeleiden mahdollisuudesta säilyttää arkkua ennen siunaustilaisuutta.

Lisäksi huomioitavaa:
Seurakunnat laskuttavat asiakkaalta suoraan kuluja jotka vaihtelevat valitusta hautausmuodosta riippuen. Ennakkotiedot kuluista saatte meiltä.

Muisto kulkee aina mukanasi!

1. Valitkaa ja lisätkää tuotteet tarjouspyyntöön

2. Täyttäkää vainajan tiedot ja omat tietonne

 3. Lähettäkää tarjouspyyntönne meille

4. Lähetämme teille tarjouksen hyväksyttäväksi

Näin tilaat verkkokaupastamme

1. Valitkaa ja lisätkää tuotteet tarjouspyyntöön

Valitkaa mieleisenne tuotteet selaamalla verkkokaupan tarjontaa tuotevalikoiden kautta. Klikkaamalla tuotetta haku- tai tuotelistauksessa pääset tuotteen sivulle, jolla näet lisätietoja ja tarkempia kuvia tuotteesta.

Valitkaa tuotteen malli, koko ja mahdollisesti muut pakolliset tiedot tuotteelle alasvetovalikosta. Lisätkää tuote tarjouspyyntöön klikkaamalla ”Lisää tarjouspyyntöön” -painiketta.

Klikkaamalla oikealla yläkulmassa olevaa Tarjouspyyntö -painiketta pääset tarkastelemaan ja muokkaamaan tarjouspyyntönne sisältöä.

Kun olette tyytyväinen tarjouspyyntönne sisältöön, klikatkaa vahvistamaan TARJOUSPYYNTÖ. Käsittelemme tarjouspyynnöt 9-17 välisenä aikana päivittäin, ja saatte yhteydenoton samana- tai viimeistään seuraavana päivänä haluamallanne vaihtoehdolla: puhelimitse, tai sähköpostilla.

MuistoJuhla Oy lähettää laskun, kun sen tuotteet ja palvelut on toimitettu. Lasku lähetetään PDF-laskuna sähköpostiin tai pyydettäessä paperilaskuna (6 €).

2. Täyttäkää vainajan tiedot ja omat tietonne

Klikatkaa tarjouspyyntö-sivulla "Syötä edesmenneen tiedot"-nappia, joka avaa ponnahdusikkunan, jossa tiedot pääsee syöttämään.  Edesmenneen tietojen syöttämisen jälkeen voitte siirtyä jättämään tarjouspyyntönne meille klikkaamalla "Siirry täyttämään tilaajan tiedot"-nappia.

3. Lähettäkää tarjouspyyntönne meille

Täyttäkää omat tietonne ja hyväksykää sopimusehtomme, jonka jälkeen voitte jättää meille tarjouspyynnön klikkaamalla "Lähetä tarjouspyyntö"-nappia. 

MuistoJuhla Oy myy hautauspalveluita yksityishenkilöille Suomessa. Tuotteiden ja palveluiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tilatessasi sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin tilauksen sopimusehtoihin.

Yhteystiedot:
MuistoJuhla Oy

info@muistojuhla.fi
020 530 2070
020 530 2071

Y-tunnus
2817950-8

SOPIMUSEHDOT:

Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin sopimusehtoihin. MuistoJuhlalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän sopimuksen ehtoja.

Asiakkaan ilmoittamat tiedot

Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee ilmoittaa kaikki asioiden hoidon kannalta tarpeelliset tiedot itsestään, vainajasta ja muista asioihin vaikuttavista tekijöistä. Asiakkaan tulee varmistua tietojen oikeellisuudesta. Virheellisten tietojen antaminen voi aiheuttaa lisäkustannuksia esim.  vainajan pituuden tai painon virheelliset tiedot.  MuistoJuhla ei ole vastuussa asiakkaalle tai kolmannelle osapuolelle aiheutuneista vahingoista jotka eivät johdu MuistoJuhlan toiminnasta.

Asiakkaan tietojen luovuttaminen

Kaikki asiakkaan tiedot käsitellään luottamuksellisesti.Asiakkaan antamia tietoja ei käytetä markkinointiin. Asiakkaan tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman asiakkaan lupaa.
MuistoJuhla Oy:lla on  oikeus luovuttaa asiakasta koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli asiakas on toiminut lain tai hyvän tavan vastaisesti.

Riitojen ratkaisu

Toimeksiantoa koskevat riitaisuudet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan.

4. Lähetämme teille tarjouksen hyväksyttäväksi

Kun olemme vastaanottaneet tarjouspyyntönne, käsittelemme sen arkisin klo 9 -17 aikana. Otamme sinuun yhteyttä tarjouspyynnön tiimoilta ja lähetämme sinulle lopullisen tarjouksen hyväksyttäväksi. Kun olet hyväksyneet tarjouksemme, toimitamme sinulle valitut palvelut ja tuotteet ja lähetämme sovitun mukaisen laskun joko sähköpostitse tai paperisena (6€ paperilaskulisä).

Tarvittaessa ottakaa yhteyttä:

info@muistojuhla.fi
020 5302070
020 5302070

Hautaustoimisto Helsinki ja Lahti

Tervetuloa Muistojuhlan verkossa toimivaan hautaustoimistoon. Nyt voit tehdä tilauksesi helposti kotona. Verkkosivuston lisäksi teitä palvelee Muistojuhlan hautaustoimisto Helsinki ja Lahti. Mallistomme koostuu kotimaisista, ekologisista tuotteista. Niissä kulminoituu korkealaatuinen ja ajaton, suomalainen suunnittelu. Autamme teitä kaikkiin hautaukseen liittyvissä asioissa.

Persoonalliset ja mieleenpainuvat

Muistojuhlat ja hautauspalvelut

Olemme kaikki hyvin erilaisia. Uskomme erilaisiin asioihin ja elämiseen omalla tavallamme. Sen leiman täytyisi näkyä jokaisen viimeisessä juhlassa. Jäähyväisten tulisi olla persoonalliset ja mieleenpainuvat. Edesmenneen persoona, arvomaailma ja elämä saavat näkyä jokaisen viimeisessä juhlassa. 

Muistotilaisuus on henkilökohtainen hyvästijättö. Ei ole olemassa sääntöjä tai rajoituksia. Voitte valita haluatteko kirkollisen tai ei-kirkollisen seremonian vai jäähyväisten jätön ilman seremoniaa.

Näissä asioissa teitä avustaa haluamallanne tavalla Muistojuhlan hautaustoimisto Helsinki sekä Lahti.

Näin palvelee Muistojuhla

Ottaessanne meihin yhteyttä

Kerromme teille vaihe vaiheelta, miten asiat etenevät ja hoidamme kaikki käytännön asiat puolestanne. Olemme teitä varten.

Hautajaisiin liittyy paljon käytännön asioita, jotka käymme asiakkaan kanssa läpi.Asiantuntijamme palvelee teitä kaikkiin perunkirjoituksiin liittyvissä asioissa.

Yhdessä parhaiden yhteistyökumppaneiden kanssa hoidamme kaikki hautajaisiin liittyvät asiat.

Kaikki arkkumme ovat suomalaista käsityötä ja ne ovat valmistettu ekologisesti ja eettisesti oikein.

Kuljetukset hoituvat vankalla kokemuksella, huolellisesti ja arvokkaasti.

Sydämellä ja ammattaitaidolla valmistetut surusidonnat lohduttavat luopumisen hetkellä.

Tarjoilemme maukasta, laadukkaista raaka-aineista valmistettua ruokaa.

Muistojuhlan hautaustoimisto Helsinki sekä Lahti pitää kunnia-asiananaan järjestää tilaisuutenne niin, että se lohduttaa läheisiä ja ystäviä, sekä jättää päivästä kauniin muiston.

Hautajaisten järjestäminen Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Esimerkkivideoita muistojuhlista

Järjestän itse hautajaiset

Nykyään on monta tapaa ja mahdollisuutta järjestää hautajaiset. Ne voi järjestää itse, mutta se vaatii paljon tarmoa ja on hyvä tietää, että selvitettäviä asioita on paljon. Olemme laatineet MuistoJuhlan hautaustoimisto Helsinki sekä Lahti kotisivuille listan asioista, mistä aloittaa kuoleman kohdatessa. Sieltä voitte tulostaa itsellenne Muistilistan omaisille sekä Mistä hautajaiset koostuu-tiedostot. Ne auttavat teidät alkuun hautajaisjärjestelyissä.

Aina on otettava selvää, että oliko edesmenneellä omia toiveita hautajaisten järjestelyiden suhteen tai oliko hän mahdollisesti laatinut Toiveeni-kansion, josta selviää edesmenneen hautajaisiin liittyvät toiveet. Edesmennyt on voinut myös laatia sopimuksen hautaustoimiston kanssa hautajaisjärjestelyistä. Vainajan toiveita on aina kunnioitettava. Hautajaisten ja sen jälkeen pidettävän muistotilaisuuden tulee olla sopusoinnussa vainajan maailmankatsomuksen kanssa. Hautajaisten järjestäminen on oikeus, ei velvollisuus. Oikeus järjestää hautajaisia on aviopuolisolla, lapsilla tai avioliiton omaisessa suhteessa olleella henkilöllä. Vaihtoehtoisesti sukulaiset tai ystävät voivat myös järjestää hautajaiset.

Tärkeimmät päätökset hautajaisten suhteen ovat hautajaisten ajankohdan ja pitopaikan päättäminen sekä hautaustavan ja hautapaikan valinta. Hautausta varten Muistojuhlan hautaustoimisto Helsinki tai Lahti tarvitsee hautausluvan. Hautausluvalla todistetaan, että hautaukselle tai tuhkaukselle ei ole estettä. Kuolintodistuksessa lukee kuolinsyy sekä tarkempia tietoja vainajasta, tämä asiakirja on tarkoitettu omaisille.

Kaikissa järjestelyvaihtoehdoissa on otettava huomioon, että arkku ja uurna on ostettava joka tapauksessa hautaustoimiston kautta, ellei joku ole niitä itse valmistanut. Tämän jälkeen Muistojuhlan hautaustoimisto Helsinki tai Lahti järjestää edesmenneen pukemisen ja arkkuun laiton. Omaiset voivat olla siinä mukana. Edesmenneen kuljetukset on myös aina otettava hautaustoimiston tai kuljetusliikkeen kautta. Omainen voi toki hoitaa itse aika- ja paikkavarauksia, mutta saman palvelun saa hautaustoimistosta.

Muistojuhla Oy:n hautaustoimisto verkossa

Verkkokauppatoiminta on tullut nyt myös hautausalalle. Sen kautta voitte kaikessa rauhassa kotona miettiä erilaisia vaihtoehtoja ja vertailla niiden hintoja. Ette ole sidottuna aikaan ettekä paikkaan. Verkkokauppamme on auki ympäri vuorokauden. On myös tilanteita, joissa vainajan lähiomaisen on liikuntaesteisyyden takia vaikea saapua henkilökohtaisesti hautaustoimistoon. Joskus myös pitkät välimatkat voivat olla este saapua paikalle. Tällöin Muistojuhlan hautaustoimisto Helsinki ja Lahti helpottaa asioiden järjestämistä verkossa  pitkienkin matkojen päästä.

Olemme laatineet teitä varten myös valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia helpottamaan asioimista ja valintaanne. Verkkokauppamme kautta saatte kaiken mahdollisen tarvittavan tiedon hautajaisten järjestämiseksi. Kun olette koonnut tarvittavat tuotteet ja palvelut hautajaisia varten, voitte lähettää tarjouspyynnön ja hautaustoimistomme vastaa siihen mahdollisimman pian vielä saman päivän aikana.

Hoidamme verkkokauppa-asiakkaillemme kaikki hautajaisiin liittyvät asiat siunausajoista muistojuhlapaikan varaamiseen ja muusikoista ohjelmalehtisiin, kukkia unohtamatta. Näin hautajaisten järjestämisestä on tullut entistä helpompaa ja selkeämpää. Enää ei ole välttämätöntä asioida hautaustoimistossa järjestääkseen hautajaiset. Muistojuhlan hautaustoimito Lahti ja Helsinki avustaa tarvittaessa ohjelman suunnittelussa ja toteutuksessa. Kauttamme on saatavissa niin juhlapuhujia kuin esiintyviä taiteilijoita juhlaanne.

Tapaaminen hautaustoimisto Muistojuhlan tiloissa

Muistojuhlan hautaustoimisto Helsinki ja Lahti palvelee sinua hädän hetkellä, heti kun tuntuu siltä, että on siihen valmis. Useimmiten hautaustoimistoon otetaan yhteyttä parin päivän sisällä kuolemasta. Olemme eettinen, asiantunteva ja vastuullinen hautaustoimisto. Korostamme yksilöllisiä ratkaisuja. Jäähyväisten tulisi olla persoonalliset ja mieleenpainuvat. Edesmenneen persoona, arvomaailma ja elämä saavat näkyä jokaisen viimeisessä juhlassa.

Muistojuhlan hautaustoimisto Helsinki ottaa asiakkaita vastaan Kampin Huipussa Annankadun ja Urho Kekkosen kadun kulmassa olevassa toimistohotellissa. Vastaanottoomme pääsette Urho Kekkosen kadun puolelta. Kampin Huipussa on asiakkaitamme varten viihtyisät kokoustilat ja tilaamme viereisestä ravintolasta tarjoilut paikan päälle. Käytämme tiloja vain asiakastapaamisiin, joten tapaamisesta on aina sovittava hautaustoimistomme kanssa ennakkoon.

Lahdessa otamme asiakkaamme vastaan Kukkakauppa Neilikan tiloissa Aleksanterinkatu 25. Siellä on rauhallinen tila kukkakaupan yhteydessä, jossa voimme hoitaa kaikki hautajaisiin liittyvät asiat. Kukkien tilaamisen voi hoitaa samalla käynnillä. Käytämme Neilikankin tiloja vain asiakastapaamisiin, joten otamme vastaan vain ajanvarauksella. Meillä asiointi mahdollistaa sen, ettei teidän tarvitse hoitaa hautajaisiin liittyviä tehtäviä monessa eri paikassa. 

Muistojuhlan hautaustoimisto Helsinki ja Lahti hoitaa puolestanne hautausluvat ym. asiakirjat seurakuntaan. Varaamme edesmenneelle siunausajan ja muistotilaisuuspaikan. Järjestämme pitopalvelun, kukat hautajaisiin ja muistotilaisuuteen. Toimitamme puolestanne myös kuolinilmoituksen lehteen sekä hoidamme perunkirjoituksen.

Me Hautaustoimisto MuistoJuhlassa korostamme yksilöllisiä ratkaisuja hautajaisissa. Ne eivät ole niin kalliita kuin pelätään. Persoonallisesti järjestetyistä hautajaisista jää hyvä muisto. Muistojuhlan hautaustoimisto Helsinki ja Lahti palvelevat joustavasti tarpeidenne ja toiveidenne mukaan.

 Järjestätkö hautajaiset itse? Tässä avuksi hautausjärjestelyiden muistilista
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Delivery time

We deal products once a week  and orders usually arrive within 5 days from the time they are shipped.

Delivery methods and shipping charges

Shipping charges include postage and packaging charges. The charges can be checked after selecting payment and delivery options in the cart. The orders will be delivered as packages. Packages can be followed with a tracking number.

The exact costs of the order can be seen in the cart.

Returns and exchanges

The product can be returned or changed within 14 days of the order. Returns apply only the products in their original packaging and in their original condition and only by customers cost.

Please return the package with the following information:
Company name, address, phone number and e-mail address

Return address:

Memor Design
Tähkätie 6
FI-15860 HOLLOLA; FINLAND

We do not accept returns after 14 days from delivery.

Transport damage and complaints

If the product has been lost or damaged during shipping or if the customer has received the wrong product, you should immediately inform us: info(at)memordesign.com

Memor Design
Tähkätie 6
FI-15680 HOLLOLA, FINLAND