Oma tili   Haku
 Hautausjärjestelyt: 040 543 7030 & 040 5466 299 ( klo 9-17 )
Tarjouspyyntö 0,00 €

Tiesitkö että..

Nykyään voi suunnitella itse omat hautajaisensa. Voit mennä kotisivuillemme ja tulostaa sieltä Minun Toiveeni-kansion. Näin helpotetaan omaisten työtä ja säästytään monelta epäselvyydeltä.

Nykyään voi suunnitella itse omat hautajaisensa

Voit mennä kotisivuillemme ja tulostaa sieltä Minun Toiveeni-kansion. Näin helpotetaan omaisten työtä ja säästytään monelta epäselvyydeltä.

Arkkuun voi laittaa muistoja edesmenneelle

Voit kirjoittaa kirjeen, laitaa mukaan tärkeän korun, valokuvan, kirjan tai vaikka unilelun. Mukaan voi myös laittaa kukan tai kukkakimpun. Viimeisten jäähyväisten, kiitosten tai hyvinkin henkilökohtaisen viestin jättäminen voi tuoda läheisille lohtua eron hetkellä.

Edesmeenneelle voidaan pukea omat vaatteet

Edesmenneelle voidaan pukea omat vaatteet tai kaunis vaate uudesta arkkuvaatekokelmastamme. Olemme suunnitelleet tätä tarkoitusta varten kauniita luonnonkuituisia vaatteita.

Lämmöllä ja ajatuksella valitut arkkukukat lohduttavat eron hetkellä

Kukilla luodaan tunnelmaa ja niiden valinta on samalla surun työstämistä. Se on myös viimeinen kunnianosoitus vainajalle.

Hautamuistomerkeistä

Jokaisella seurakunnalla on omat ohjeensa ja säädöksensä hautamuistomerkkejä koskien. Pääkriteerinä on, että hautamuistomerkin tulee mahtua omalle hauta-alueelle. Joillakin alueilla voidaan määritellä myös kiven väriin ja muotoon liittyviä seikkoja.

Ajankohtaista

 Järjestätkö hautajaiset itse? Tässä avuksi hautausjärjestelyiden muistilista
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Delivery time

We deal products once a week  and orders usually arrive within 5 days from the time they are shipped.

Delivery methods and shipping charges

Shipping charges include postage and packaging charges. The charges can be checked after selecting payment and delivery options in the cart. The orders will be delivered as packages. Packages can be followed with a tracking number.

The exact costs of the order can be seen in the cart.

Returns and exchanges

The product can be returned or changed within 14 days of the order. Returns apply only the products in their original packaging and in their original condition and only by customers cost.

Please return the package with the following information:
Company name, address, phone number and e-mail address

Return address:

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15860 HOLLOLA; FINLAND

We do not accept returns after 14 days from delivery.

Transport damage and complaints

If the product has been lost or damaged during shipping or if the customer has received the wrong product, you should immediately inform us: info(at)funeraldesignshop.com

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15680 HOLLOLA, FINLAND