Oma tili   Haku
 Hautausjärjestelyt: 040 543 7030 & 040 5466 299 ( klo 9-17 )
Tarjouspyyntö 0,00 €

Luo omaa tunnelmaa väreillä

Väreillä voi luoda tunnelmaa ja niiden avulla saa helposti aikaan uudenlaista, persoonallista ilmettä hautajaisiin ja muistojuhlaan. Pienillä asioilla voi saada aikaan erilaisen tunnelman.

Väreillä voi luoda tunnelmaa ja niiden avulla saa helposti aikaan uudenlaista, persoonallista ilmettä hautajaisiin ja muistojuhlaan. Pienillä asioilla voi saada aikaan erilaisen tunnelman.

Asiakkaamme halusi siunaustilaisuuteen kynttilöiden väriksi viininpunaisen ja arkkulaitteeksi ison kukkapeltomaisen värikkään kukkalaitteen. Näillä pienillä muutoksilla saimme luoduksi persoonallisuutta ja tunnelmaa saattohetkeen. Nykypäivänä voi käyttää kaikkia kukkia ja värejä, niin sanottuja hautajaiskukkia ei ole.

Ohjelmalehtiseen voi painattaa iloisen auringonkukan valkoisen ruusun sijaan, eikä hautajaisvaatteet aina tarvitse olla mustat. Omaisten toiveesta ne voi yhtä hyvin olla mitä tahansa väriä tai vaikka valkoiset. Valkoinen viestii: kaikki päättyy hyvin.

Ajankohtaista

 Järjestätkö hautajaiset itse? Tässä avuksi hautausjärjestelyiden muistilista
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Delivery time

We deal products once a week  and orders usually arrive within 5 days from the time they are shipped.

Delivery methods and shipping charges

Shipping charges include postage and packaging charges. The charges can be checked after selecting payment and delivery options in the cart. The orders will be delivered as packages. Packages can be followed with a tracking number.

The exact costs of the order can be seen in the cart.

Returns and exchanges

The product can be returned or changed within 14 days of the order. Returns apply only the products in their original packaging and in their original condition and only by customers cost.

Please return the package with the following information:
Company name, address, phone number and e-mail address

Return address:

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15860 HOLLOLA; FINLAND

We do not accept returns after 14 days from delivery.

Transport damage and complaints

If the product has been lost or damaged during shipping or if the customer has received the wrong product, you should immediately inform us: info(at)funeraldesignshop.com

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15680 HOLLOLA, FINLAND