Oma tili   Haku
 Hautausjärjestelyt: 040 543 7030 & 040 5466 299 ( klo 9-17 )
Tarjouspyyntö 0,00 €

Lapsi mukaan hautajaisiin

Pienikin lapsi olisi hyvä ottaa mukaan hautajaisiin. Lapselle on kuitenkin selvitettävä etukäteen mitä hautajaisissa tapahtuu. Hänelle voi kertoa että hautajaiset on kaunis tapa saattaa kuollut pois tästä maailmasta.

Pienikin lapsi olisi hyvä ottaa mukaan hautajaisiin. Lapselle on kuitenkin selvitettävä etukäteen mitä hautajaisissa tapahtuu. Hänelle voi kertoa että hautajaiset on kaunis tapa saattaa kuollut pois tästä maailmasta.

Paras opetus lapselle kuolemasta on se että kuoleminen on luonnollista ja kun se tapahtuu, se on hyväksyttävä. Elämä jatkuu sen jälkeen. Suru on käytävä läpi ja itkeminen auttaa, mutta suruun ei saa jäädä rypemään. Surevan lapsen kuolemaan liittyviä leikkejä ei tule pelästyä eikä kieltää.

Ne ovat lapselle tärkeä tapa käsitellä kokemuksia. Läheisyys ja läsnäolo helpottavat lasta surun keskellä. Perusturvallisuuden säilyminen surun kohdatessa on oleellisen tärkeää lapselle.

Olisi hyvä että lapset saisivat olla mukana hautajaisissa ja kohdata siellä sen osan elämää, jota kuolema on.

Omaisilla on mahdollisuus käydä katsomassa kuollutta ennen siunausta. Tästäkään tilaisuudesta lasta ei kannata jättää pois. Kuolleessa ihmisessä ei ole mitään pelottavaa kun asia kohdataan.

Jos lapsi pääsee näkemään, miltä kuollut näyttää, kuolemasta tulee lapselle todellista.

Ajankohtaista

 Järjestätkö hautajaiset itse? Tässä avuksi hautausjärjestelyiden muistilista
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Delivery time

We deal products once a week  and orders usually arrive within 5 days from the time they are shipped.

Delivery methods and shipping charges

Shipping charges include postage and packaging charges. The charges can be checked after selecting payment and delivery options in the cart. The orders will be delivered as packages. Packages can be followed with a tracking number.

The exact costs of the order can be seen in the cart.

Returns and exchanges

The product can be returned or changed within 14 days of the order. Returns apply only the products in their original packaging and in their original condition and only by customers cost.

Please return the package with the following information:
Company name, address, phone number and e-mail address

Return address:

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15860 HOLLOLA; FINLAND

We do not accept returns after 14 days from delivery.

Transport damage and complaints

If the product has been lost or damaged during shipping or if the customer has received the wrong product, you should immediately inform us: info(at)funeraldesignshop.com

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15680 HOLLOLA, FINLAND