Oma tili   Haku
 Hautausjärjestelyt: 040 543 7030 & 040 5466 299 ( klo 9-17 )
Tarjouspyyntö 0,00 €

Pienikin yhteydenotto tuo suurta lohtua surevalle

Läheisensä menettäneen kohtaamiseen ei ole suomen kielessä tarjolla liikaa sanoja. Kohtaa toinen niin kuin sinusta tuntuu luontevalta. Tärkeintä on kohdata sureva omana itsenään, rohkeasti ja aidosti olemalla läsnä.

Läheisensä menettäneen kohtaamiseen ei ole suomen kielessä tarjolla liikaa sanoja. Kohtaa toinen niin kuin sinusta tuntuu luontevalta. Tärkeintä on kohdata sureva omana itsenään, rohkeasti ja aidosti olemalla läsnä.

Ei ole yhtä oikeaa tapaa kohdata sureva eikä ole vain tiettyjä maagisen oikeita sanoja, joilla toista voisi lohduttaa. Jokainen kohtaaminen on ainutlaatuinen. Tärkeintä on, ettei jätä toisen surua kohtaamatta. Jos et tiedä mitä sanoa, kuuntele.

Aina sanoja ei välttämättä ole. Saa sanoa myös ”En tiedä”. Siedä hiljaisuutta. Muisteleminen voi olla yksi hyvä keino kannustaa puhumaan.

Surevalta voi kysyä, millaista tukea hän kaipaa. Alussa surevalla ei ehkä ole voimavaroja kertoa tai edes välttämättä tietoa siitä, mitä hän haluaa tai voisi tarvita. Tukeminen ja avun tarjoaminen on tärkeää, mutta anna myös aikaa ja tilaa surevalle.

Anna surevalle myös mahdollisuus ”levätä” surusta – tehdä tavallisia asioita, kun hänellä on voimia siihen. Huonoin vaihtoeto surevalle on, että hänet jätetään kokonaan yksin asian kanssa.

Ajankohtaista

 Järjestätkö hautajaiset itse? Tässä avuksi hautausjärjestelyiden muistilista
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Delivery time

We deal products once a week  and orders usually arrive within 5 days from the time they are shipped.

Delivery methods and shipping charges

Shipping charges include postage and packaging charges. The charges can be checked after selecting payment and delivery options in the cart. The orders will be delivered as packages. Packages can be followed with a tracking number.

The exact costs of the order can be seen in the cart.

Returns and exchanges

The product can be returned or changed within 14 days of the order. Returns apply only the products in their original packaging and in their original condition and only by customers cost.

Please return the package with the following information:
Company name, address, phone number and e-mail address

Return address:

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15860 HOLLOLA; FINLAND

We do not accept returns after 14 days from delivery.

Transport damage and complaints

If the product has been lost or damaged during shipping or if the customer has received the wrong product, you should immediately inform us: info(at)funeraldesignshop.com

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15680 HOLLOLA, FINLAND