Oma tili   Haku
 Hautausjärjestelyt: 040 543 7030 & 040 5466 299 ( klo 9-17 )
Tarjouspyyntö 0,00 €

Hänen intohimonaan oli golf

Koska hänen rakkain harrastus oli golf, hän halusi sen näkyvän myös hänen viimeisessä juhlassa. Hän halusi itse suunnitella hautajaiset etukäteen tehdäkseen lähtönsä mahdollisimman helpoksi läheisille.

Koska hänen rakkain harrastus oli golf, hän halusi sen näkyvän myös hänen viimeisessä juhlassa. Hän halusi itse suunnitella hautajaiset etukäteen tehdäkseen lähtönsä mahdollisimman helpoksi läheisille.

Tämä onnistui helposti sivuillamme olevan Toiveeni-kansion myötä. Hän valitsi itselleen puisen ekologisen Muisto-arkun. Hänen toivomuksensa oli, että jokainen siunaustilaisuuteen tullut vieras voisi käydä siunaustilaisuuden jälkeen käydä kirjoittamassa tussilla jonkin viestin muistoksi hänen arkkunsa kylkeen.

Hän toivoi, että hänen arkullaan olisi kukkapeltomainen arkkukukka ja jokainen vieras voisi tuoda maljakkoon arkun vierelle yhden kukan tai kukkakimpun. Muistotilaisuuden pitopaikaksi hän halusi golfklubin ja sinne kutsutaan lähisukulaisten lisäksi hänen ystäviään ja pitkäaikaisia pelikavereita. Kaikki halukkaat saavat kertoa kivoista tapahtumista edesmenneen kanssa.

Ruokana tarjotaan klubileivät, hänen toiveidensa mukaan sekä lasilliset hyvää punaviiniä. Jälkiruokana kahvin kanssa tarjottava täytekakku, joka on koristeltu pienillä suklaasta tehdyillä golfpalloilla, hänen lempimusiikkinsa soidessa taustalla. Hänen toiveenaan on että hänen muistokseen painatetaan golf-palloja, jossa on hänen etunimensä.

Kaikki muistotilaisuuteen osallistuvat saavat pallot mukaansa. Hän toivoo, että hänen golfaavat jälkeläisensä pitäisivät kerran vuodessa hänen muistokseen golf-tapahtuman lähipiirin kesken, niin kauan aikaa, kuin golfpalloja riittää. Näin jokainen voisi vielä myöhemminkin muistella edesmennyttä erityisellä tavalla.

Ajankohtaista

 Järjestätkö hautajaiset itse? Tässä avuksi hautausjärjestelyiden muistilista
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Delivery time

We deal products once a week  and orders usually arrive within 5 days from the time they are shipped.

Delivery methods and shipping charges

Shipping charges include postage and packaging charges. The charges can be checked after selecting payment and delivery options in the cart. The orders will be delivered as packages. Packages can be followed with a tracking number.

The exact costs of the order can be seen in the cart.

Returns and exchanges

The product can be returned or changed within 14 days of the order. Returns apply only the products in their original packaging and in their original condition and only by customers cost.

Please return the package with the following information:
Company name, address, phone number and e-mail address

Return address:

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15860 HOLLOLA; FINLAND

We do not accept returns after 14 days from delivery.

Transport damage and complaints

If the product has been lost or damaged during shipping or if the customer has received the wrong product, you should immediately inform us: info(at)funeraldesignshop.com

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15680 HOLLOLA, FINLAND