Oma tili   Haku
 Hautausjärjestelyt: 040 543 7030 & 040 5466 299 ( klo 9-17 )
Tarjouspyyntö 0,00 €

Muistelurasia

Vaikka kaikkia vaikeita muistoja ei voisikaan ohittaa, voi niiden kohdalla miettiä, miten niistä on selvinnyt. Kun elämänkokemusta vuosien mittaan karttuu, voi asioita muistella eri näkökulmista.

Vaikka kaikkia vaikeita muistoja ei voisikaan ohittaa, voi niiden kohdalla miettiä, miten niistä on selvinnyt. Kun elämänkokemusta vuosien mittaan karttuu, voi asioita muistella eri näkökulmista.

Esineet ovat hyviä muistelun lähteitä.Tärkeistä asioista muistuttavista tai itselle tärkeistä esineistä voi koota muistelurasian. Siihen voi kerätä esim valokuvia, lehtileikkeitä tai muita rakkaita asioita. Näiden avulla muistoista voi olla helpompi puhua. Muistelurasia on helppo kuljettaa paikasta toiseen, jolloin se voi toimia kiinnekohtana uusissa elämäntilanteissa.

Muistelua voi toteuttaa juuri sellaisilla tavoilla kuin itse haluaa. Tutut laulut, kuvat tai esineet tuovat myös muistoja. Muistella voi myös maalaten tai kirjoittaen. Muistelun kautta voi tuntea itse arvostusta, ainutlaatuisuutta ja hyväksyntää niin itseään kuin elämäänsä kohtaan.

Ajankohtaista

 Järjestätkö hautajaiset itse? Tässä avuksi hautausjärjestelyiden muistilista
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Delivery time

We deal products once a week  and orders usually arrive within 5 days from the time they are shipped.

Delivery methods and shipping charges

Shipping charges include postage and packaging charges. The charges can be checked after selecting payment and delivery options in the cart. The orders will be delivered as packages. Packages can be followed with a tracking number.

The exact costs of the order can be seen in the cart.

Returns and exchanges

The product can be returned or changed within 14 days of the order. Returns apply only the products in their original packaging and in their original condition and only by customers cost.

Please return the package with the following information:
Company name, address, phone number and e-mail address

Return address:

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15860 HOLLOLA; FINLAND

We do not accept returns after 14 days from delivery.

Transport damage and complaints

If the product has been lost or damaged during shipping or if the customer has received the wrong product, you should immediately inform us: info(at)funeraldesignshop.com

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15680 HOLLOLA, FINLAND