Oma tili   Haku
 Hautausjärjestelyt: 040 543 7030 & 040 5466 299 ( klo 9-17 )
Tarjouspyyntö 0,00 €

Kun menettää jotain oikein arvokasta

Koska oon ite seurannut vierestä ja nähnyt, kuinka vaikeaa on menettää omat terveet hiuksensa, toivon todella, että näin pienellä teolla voin antaa jollekin paljon iloa!

“Koska oon ite seurannut vierestä ja nähnyt, kuinka vaikeaa on menettää omat terveet hiuksensa, toivon todella, että näin pienellä teolla voin antaa jollekin paljon iloa!”

-Elli

Kun menettää jotain oikein arvokasta, kun elämän perusasiat muuttuvat kokonaan elämä on täynnä kaipausta ja surua….

Muutamia vuosia sitten keväällä sisarukset Elli ja Heta hyvästelivät äidin. Elämä ei antanut muita vaihtoehtoja. Lähisukulaisten ovet aukenivat ja elämän rakentuminen alkoi uuden arjen opetteluna: ikävän, surun, ilon hetkien, arjen ongelmien ja onnistumisien sekä kesäloman tuomien tapahtumien vaihtelevana polkuna.

Äidin antamien elämänohjeiden mukaan “lasi on aina puoliksi täynnä” ei koskaan “puoliksi tyhjä”. Tärkeistä asioista elämässä ehdittiin puhua vuosien ajan ja jo lapsuudessa annetut neuvot kulkevat edelleen tärkeänä punaisena lankana elämässä. Opiskelun tärkeys, raha-asioiden järkevä hoitaminen sekä toinen toisesta huolehtiminen.

Äiti opetti mallin yhteydenpidosta sukulaisiin ja ystäviin sekä positiivisesta elämän asenteesta. Elämässä on tärkeää aktiivisuus ja avoimuus. Puhuminen on tärkeää – puhuminen surusta, ikävästä, ilosta ja huolista. Elämä kantaa kun siihen luottaa ja antaa myös oman panoksensa.

Heta kirjoitti ajallaan ylioppilaaksi ja Elli asettaa valkolakin päähänsä tulevana keväänä. Keväällä juhlitaan myös Hetan ammattiopintojen päättymistä sekä uutta työpaikkaa – äiti olisi ylpeä!

Vastuullisuus on juurtunut sisaruksiin. Roosa nauha-keräys on tuttua Hetalle ja Elli puolestaan päätti lahjoittaa juuri leikatut hiuksensa hyväntekeväisyyteen. Aidosta hiuksista valmistettu peruukki on iso lahja sitä tarvitsevalle.

Suru ja ikävä elävät mukana ja muuttavat muotoaan – rakas ihminen ei unohdu koskaan. Äiti elää mukana elämässä – tärkeänä voimavarana sydämessä.

Tämän tervehdyksen Elli ja Heta halusivat lähettää rohkaisuksi kaikille teille rakkaansa menettäneille ja teille jotka käyvät läpi elämässään raskaita aikoja. Suru ja kaipaus kulkevat elämässä yhtä luonnollisesti mukana kuin ilo ja onni. Tärkeät asiat eivät koskaan kokonaan häviä.

Ajankohtaista

 Järjestätkö hautajaiset itse? Tässä avuksi hautausjärjestelyiden muistilista
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Delivery time

We deal products once a week  and orders usually arrive within 5 days from the time they are shipped.

Delivery methods and shipping charges

Shipping charges include postage and packaging charges. The charges can be checked after selecting payment and delivery options in the cart. The orders will be delivered as packages. Packages can be followed with a tracking number.

The exact costs of the order can be seen in the cart.

Returns and exchanges

The product can be returned or changed within 14 days of the order. Returns apply only the products in their original packaging and in their original condition and only by customers cost.

Please return the package with the following information:
Company name, address, phone number and e-mail address

Return address:

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15860 HOLLOLA; FINLAND

We do not accept returns after 14 days from delivery.

Transport damage and complaints

If the product has been lost or damaged during shipping or if the customer has received the wrong product, you should immediately inform us: info(at)funeraldesignshop.com

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15680 HOLLOLA, FINLAND