Oma tili   Haku
 Hautausjärjestelyt: 040 543 7030 & 040 5466 299 ( klo 9-17 )
Tarjouspyyntö 0,00 €

Kukkien kieli ja salatut viestit

Kukkien avulla voi lähettää viestejä ja välittää erilaisia tunteita. Kukka, kukan väri ja niiden lukumäärä kertovat paljon.

Kukkien avulla voi lähettää viestejä ja välittää erilaisia tunteita. Kukka, kukan väri ja niiden lukumäärä kertovat paljon.

Kukkien kieli on yhdistelmä kasvin ominaisuuksia, kansanperinnettä, mytologiaa ja uskontoa. Punainen kukka viestii rakkaudesta ja välittämisestä. Valkoinen on puhtauden, viattomuuden ja vaatimattomuuden väri. Vihreä lisää levollisuutta ja tasapainoisuutta. Se on rauhoittava väri. Sininen on kuulakkuutta, taivasta ja vettä ilmentävä väri. Se on rakastettavuuden väri.

Eri kukkalajit kertovat eri asioita. Iiris kertoo kunnioituksesta, lilja puhtaudesta, muratti uskollisuudesta, ruusu intohimosta ja rakkaudesta. Neilikka kertoo syvästä, puhtaasta rakkaudesta.

Kukkien määrällä on oma merkityksensä. Kerrot määrällä tunteistasi. Esimerkiksi yksi kukka tarkoittaa: olet kaikkeni, rakastan sinua. Neljä kukkaa kertoo kunnioituksesta. Kuudella kukalla toivotetaan pikaisia paranemisia. Kahdeksalla kukalla kerrot olevasi jonkun oma kunnes kuoleman teidät erottaa. Viidellätoista kukalla kerrot: Olet ansainnut kiitokseni ja kunnioitukseni, olet kaikkeni.

Kukat auttavat välittämään tunteesi kukkien saajalle. Kukat ovat mitä ihanin keino ilahduttaa läheistä. Ei ole väärää aikaa tai paikkaa kukkien antamiseen.

Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että kaikista tärkein kukkakimpun kertoma viesti on se, että olet halunnut muistaa jotakuta sinulle tärkeää ihmistä.

Ajankohtaista

 Järjestätkö hautajaiset itse? Tässä avuksi hautausjärjestelyiden muistilista
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Delivery time

We deal products once a week  and orders usually arrive within 5 days from the time they are shipped.

Delivery methods and shipping charges

Shipping charges include postage and packaging charges. The charges can be checked after selecting payment and delivery options in the cart. The orders will be delivered as packages. Packages can be followed with a tracking number.

The exact costs of the order can be seen in the cart.

Returns and exchanges

The product can be returned or changed within 14 days of the order. Returns apply only the products in their original packaging and in their original condition and only by customers cost.

Please return the package with the following information:
Company name, address, phone number and e-mail address

Return address:

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15860 HOLLOLA; FINLAND

We do not accept returns after 14 days from delivery.

Transport damage and complaints

If the product has been lost or damaged during shipping or if the customer has received the wrong product, you should immediately inform us: info(at)funeraldesignshop.com

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15680 HOLLOLA, FINLAND