Oma tili   Haku
 Hautausjärjestelyt: 040 543 7030 & 040 5466 299 ( klo 9-17 )
Tarjouspyyntö 0,00 €

Eteenpäin elämässä

Affirmaatiot voivat auttaa löytäessäsi sellaiset lauseet ja sanat, jotka auttavat uskomustesi muuttamista entistä positiivisemmaksi. Voit vaikuttaa siihen, minkälaiseksi luot tulevaisuutesi.

Affirmaatioilla tarkoitetaan positiivisia voimalauseita.

Affirmaatiot voivat auttaa löytäessäsi sellaiset lauseet ja sanat, jotka auttavat uskomustesi muuttamista entistä positiivisemmaksi. Voit vaikuttaa siihen, minkälaiseksi luot tulevaisuutesi.

Ajatuksilla on maailmaa muuttava voima. Nuo ajatukset painuvat syvälle sisimpäämme, ja niistä tulee meidän uskomuksiamme. Uskomukset maailmasta ja meistä itsestämme vaikuttavat siihen, miten me näemme ja koemme tämän maailman ja itsemme. Ajatuksilla ja uskomuksilla on suuri vaikutus meidän elämäämme.

Voit itse valita, mitä ajattelet ja mihin uskot. Affirmaatioilla voit muuttaa omat uskomuksesi itsestäsi ja maailmasta. Kun ajatuksesi ja uskomuksesi muuttuvat, niin myös koko elämäsi ja maailmasi muuttuvat.

Voit hakea affirmaatioiden avulla voimaa, itseluottamusta ja levollisuutta. Affirmaatiot auttavat myös uskomaan itseesi ja omaan potentiaaliisi sekä kulkemaan sinnikkäästi eteenpäin.

“Jokainen päivä on yksi askel eteenpäin.”

Ajankohtaista

 Järjestätkö hautajaiset itse? Tässä avuksi hautausjärjestelyiden muistilista
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Delivery time

We deal products once a week  and orders usually arrive within 5 days from the time they are shipped.

Delivery methods and shipping charges

Shipping charges include postage and packaging charges. The charges can be checked after selecting payment and delivery options in the cart. The orders will be delivered as packages. Packages can be followed with a tracking number.

The exact costs of the order can be seen in the cart.

Returns and exchanges

The product can be returned or changed within 14 days of the order. Returns apply only the products in their original packaging and in their original condition and only by customers cost.

Please return the package with the following information:
Company name, address, phone number and e-mail address

Return address:

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15860 HOLLOLA; FINLAND

We do not accept returns after 14 days from delivery.

Transport damage and complaints

If the product has been lost or damaged during shipping or if the customer has received the wrong product, you should immediately inform us: info(at)funeraldesignshop.com

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15680 HOLLOLA, FINLAND