Oma tili   Haku
 Hautausjärjestelyt: 040 543 7030 & 040 5466 299 ( klo 9-17 )
Tarjouspyyntö 0,00 €

Hyvää ystävänpäivää!

Tutkimukset osoittavat, että valitsemme ystäviä, joiden uskomme auttavan meitä tulemaan parhaiksi mahdollisiksi itseksemme.

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ Ystävillemme, tuttavillemme, asiakkaillemme ja kaikille teille jotka luette tämän artikkelin!

Tutkimukset osoittavat, että valitsemme ystäviä, joiden uskomme auttavan meitä tulemaan parhaiksi mahdollisiksi itseksemme.

Hyvässä aikuisten välisessä ystävyydessä tunnet olevasi täynnä positiivista toivoa omasi ja ystäväsi tulevaisuuden suhteen. Sinun on helppo luottaa ystävääsi ja jakaa hyvinkin henkilökohtaisia asioitasi.

Hyvässä ystävyyssuhteessa on mahdollista ilmaista itseään ja molemmat ovat tyytyväisiä ystävyyteen. On suuri kiitollisuuden aihe jos on saanut elämän ikäisen ystävän, mutta myös ystävyyssuhteet jotka kantavat jonkin tietyn ajanjakson elämässämme ovat kultaakin kalliimpia.

Ystävyyteen liittyy vastavuoroisuutta ja toisesta huolehtimista. Jokainen ystävyyssuhde tarvitsee kestääkseen välittämistä ja ylläpitoa, mutta monet kokevat että vahvat ystävyyssuhteet selviävät myös vuosien tauon.

Yksikin hyvä ystävä puolittaa murheemme ja tuplaa ilonaiheemme arjessamme. Vaikka joka päivä voimme sanoa jotakin kaunista ystävällemme on 14.2. Ystävänpäivä hyvä muistutus asian tärkeydestä. Tekstiviesti, soitto, kortti, kukkanen tai pieni lahja ilahduttaa ketä tahansa – ja tuottaa myös muistajalle hyvän mielen.

Ystävyyden merkitys on vahva. Kuinka monella meistä onkaan hyvä ystävä josta olemme joutuneet luopumaan, ja he ovat ”siellä jossakin”. Meille täällä maailmassa vielä oleville tulee hyvää energiaa kun vain muistamme heitä. Heille siellä jossakin- ja kaikille teille haluamme toivottaa Hyvää Ystävänpäivää!

ERILAISIA TARINOITA YSTÄVÄNPÄIVÄN SYNNYSTÄ

Ystävänpäivää on Suomessa vietetty 1980-luvulta lähtien. Ystävänpäivän synnystä on erilaisia tarinoita, ja eräs näistä kertoo asian näin:

Juuret vievät 200-luvun Roomaan ja Valentinus-nimiseen marttyyriin. Valentinen päivä on siis alun perin ollut katolinen juhlapyhä marttyyrin muistoksi.

Keisari Cladius oli kieltänyt nuoria miehiä avioitumasta, jotta näistä tulisi parempia sotilaita. Yhden pyhimystarinan mukaan naimisissa olevia miehiä pidettiin huonompina sotilaina kuin naimattomia, koska heillä oli taisteluissakin aina mielessä perheen hyvinvointi.

Niinpä nuoret miehet, jotka halusivat naimisiin, mutta eivät halunneet menettää mainettaan urheina sotureina, vihityttivät itsensä salaa avioliittoon. Valentinus oli piispa, joka suoritti avioliittoon vihkimisen julkisuudelta piilossa.

Asia paljastui, ja Piispa Valentinus vangittiin. Sotilaiden kiitolliset vaimot kantoivat Valentinukselle lahjoja vankilaan, ja tämän kerrotaan aloittaneen lahjojen antamisen perinteen Ystävänpäivänä.

Kerrotaan, että vankeusaikana Valentinus rakastui vanginvartijan tyttäreen, jolle allekirjoitti viimeisen kirjeensä: “Sinun Valentine”.

Piispa Valentinus tuomittiin kuolemaan ja hänet mestattiin 14. helmikuuta 269. Sittemmin katolinen kirkko julisti hänet pyhimykseksi ja hänen kuolinpäivästään tuli suosittu kihla- ja hääpäivä, sekä nykyinen Ystävänpäivä.

Ajankohtaista

 Järjestätkö hautajaiset itse? Tässä avuksi hautausjärjestelyiden muistilista
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Delivery time

We deal products once a week  and orders usually arrive within 5 days from the time they are shipped.

Delivery methods and shipping charges

Shipping charges include postage and packaging charges. The charges can be checked after selecting payment and delivery options in the cart. The orders will be delivered as packages. Packages can be followed with a tracking number.

The exact costs of the order can be seen in the cart.

Returns and exchanges

The product can be returned or changed within 14 days of the order. Returns apply only the products in their original packaging and in their original condition and only by customers cost.

Please return the package with the following information:
Company name, address, phone number and e-mail address

Return address:

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15860 HOLLOLA; FINLAND

We do not accept returns after 14 days from delivery.

Transport damage and complaints

If the product has been lost or damaged during shipping or if the customer has received the wrong product, you should immediately inform us: info(at)funeraldesignshop.com

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15680 HOLLOLA, FINLAND