Oma tili   Haku
 Hautausjärjestelyt: 040 543 7030 & 040 5466 299 ( klo 9-17 )
Tarjouspyyntö 0,00 €

Mistä voimaa surun keskellä?

Jokainen meistä on varmaan kokenut tunteen, että koko maailman paino olisi yksin meidän harteilla. Se taakka tuntuu todella painavalta ja sen kannattelu vaatii voimia.

Jokainen meistä on varmaan kokenut tunteen, että koko maailman paino olisi yksin meidän harteilla. Se taakka tuntuu todella painavalta ja sen kannattelu vaatii voimia.

Surun ja murheen kokeminen on ihmisen terve reaktio menetyksiin. On luonnollista kokea surua. Sureminen auttaa sopeutumaan uuteen elämäntilanteeseen. Kukaan ulkopuolinen ei pysty arvioimaan menetyksen ja surun määrää.

Läheisen kuolema aiheuttaa ehkä suruista suurimman. Surua voi ilmentää puhumalla, piirtämällä, laulamalla tai kirjoittamalla. Joitakin voivat unet ja oma intuitio lohduttaa, toisia oma elämänfilosofia.

Useat saavat apua vertaistukiryhmissä, joissa voi jakaa omia kokemuksia saman kokeneiden kanssa. Oloa helpottaa myös fyysinen ponnistelu ja liikunta. On olemassa ihmisiä, jotka löytävät voimaa sisältään. He selviytyvät voittajina, vaikka joitakin minuutteja sitä ennen saattaa vaikuttaa siltä kuin he häviäisivät. Tällaiset ihmiset ovat yksinkertaisesti vilpittömästi sitoutuneet löytämään elämästä parhaat puolet.

“Kauneimmat tapaamani ihmiset ovat heitä, jotka ovat tunteneet tappion, tunteneet kärsimyksen, tunteneet kamppailun, tunteneet menetyksen, ja löytäneet tiensä ulos näistä syvyyksistä. Näillä yksilöillä on kyky arvostaa, herkkyyttä havainnoida ja sellainen ymmärrys elämästä, joka täyttää heidät myötätunnolla, nöyryydellä ja syvästi rakastavalla suhtautumisella asioihin. Kauniit ihmiset eivät ilmaannu tyhjästä.“

-Elisabeth Kübler-Ross-

Ajankohtaista

 Järjestätkö hautajaiset itse? Tässä avuksi hautausjärjestelyiden muistilista
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Delivery time

We deal products once a week  and orders usually arrive within 5 days from the time they are shipped.

Delivery methods and shipping charges

Shipping charges include postage and packaging charges. The charges can be checked after selecting payment and delivery options in the cart. The orders will be delivered as packages. Packages can be followed with a tracking number.

The exact costs of the order can be seen in the cart.

Returns and exchanges

The product can be returned or changed within 14 days of the order. Returns apply only the products in their original packaging and in their original condition and only by customers cost.

Please return the package with the following information:
Company name, address, phone number and e-mail address

Return address:

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15860 HOLLOLA; FINLAND

We do not accept returns after 14 days from delivery.

Transport damage and complaints

If the product has been lost or damaged during shipping or if the customer has received the wrong product, you should immediately inform us: info(at)funeraldesignshop.com

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15680 HOLLOLA, FINLAND