Oma tili   Haku
 Hautausjärjestelyt: 040 543 7030 & 040 5466 299 ( klo 9-17 )
Tarjouspyyntö 0,00 €

Musiikin merkitys

Suru kaikkine vivahteineen on rakkauden ohella erittäin paljon käsitelty tunnetila riippumatta musiikin tyylilajista. Musiikki auttaa ilmaisemaan ja käsittelemään tunteita, joille voi olla vaikea löytää sanoja.

Suru kaikkine vivahteineen on rakkauden ohella erittäin paljon käsitelty tunnetila riippumatta musiikin tyylilajista. Musiikki auttaa ilmaisemaan ja käsittelemään tunteita, joille voi olla vaikea löytää sanoja.

Surussa on monia vivahteita ja sävyjä. Musiikki voi lohduttaa, tuoda toivoa ja antaa voimia tilanteessa jossa on liian raskasta puhua. Monesti omaa surua haluaa käsitellä omassa rauhassa, itse valittua musiikkia kuunnellen. Musiikki voi olla tärkeä voimavara hetkellä kun sanoja ei ole, ja muiden ihmisten seura tuntuu liian raskaalta ja merkityksettömältä.

Musiikilla on vahva eheyttäviä elämyksiä luova merkitys joka palauttaa mieleemme tärkeitä muistoja ja se sisältää runsaasti hyvää parantavaa energiaa. Musiikin erityinen arvo on siinä, että se kehittää tasapainoista tunne-elämää ja antaa hyvät lähtökohdat vastoinkäymisten käsittelyyn. Merkittävät musiikilliset kokemukset vahvistavat meitä läpi elämän kriisien. Musiikki tulisikin entistä enemmän nähdä terapeuttisena tekijänä joka tukee meitä läpi elämän lapsuudesta aina vanhuuteen saakka.

Unohtamatta myös, että joskus hiljaisuus puhuu enemmän kuin äänet ja sanat.

Ajankohtaista

 Järjestätkö hautajaiset itse? Tässä avuksi hautausjärjestelyiden muistilista
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Delivery time

We deal products once a week  and orders usually arrive within 5 days from the time they are shipped.

Delivery methods and shipping charges

Shipping charges include postage and packaging charges. The charges can be checked after selecting payment and delivery options in the cart. The orders will be delivered as packages. Packages can be followed with a tracking number.

The exact costs of the order can be seen in the cart.

Returns and exchanges

The product can be returned or changed within 14 days of the order. Returns apply only the products in their original packaging and in their original condition and only by customers cost.

Please return the package with the following information:
Company name, address, phone number and e-mail address

Return address:

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15860 HOLLOLA; FINLAND

We do not accept returns after 14 days from delivery.

Transport damage and complaints

If the product has been lost or damaged during shipping or if the customer has received the wrong product, you should immediately inform us: info(at)funeraldesignshop.com

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15680 HOLLOLA, FINLAND