Oma tili   Haku
 Hautausjärjestelyt: 040 543 7030 & 040 5466 299 ( klo 9-17 )
Tarjouspyyntö 0,00 €

MuistoJuhlan verkkokauppa

Verkkokauppatoiminta on tullut nyt myös hautausalalle. Sen kautta voitte kaikessa rauhassa kotona miettiä erilaisia vaihtoehtoja ja vertailla hintoja. Ette ole sidottuna aikaan ettekä paikkaan.

Verkkokauppatoiminta on tullut nyt myös hautausalalle. Sen kautta voitte kaikessa rauhassa kotona miettiä erilaisia vaihtoehtoja ja vertailla hintoja. Ette ole sidottuna aikaan ettekä paikkaan.

Verkkokauppamme on auki ympäri vuorokauden. On tilanteita, joissa vainajan lähiomaisen on liikuntaesteisyyden takia vaikea saapua henkilökohtaisesti hautaustoimistoon. Joskus myös pitkät välimatkat voivat olla este saapua paikalle, tällöin hautaustoimisto verkossa helpottaa asioiden järjestämistä pitkienkin matkojen päästä. Sekä yleisesti kaikille, verkkokaupassa on mahdollisuus rauhassa miettiä tarvittava kokonaisuus ja suorittaa tilaus. Soittamalla tai sähköpostilla saa helposti tarvittavat lisätiedot.

Olemme laatineet teitä varten myös valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia helpottamaan asioimista ja valintaanne. Verkkokauppamme kautta saatte kaiken mahdollisen tarvittavan tiedon hautajaisten järjestämiseksi. Kun olette koonneet tarvittavat tuotteet ja palvelut hautajaisia varten, voitte lähettää tarjouspyynnön ja hautaustoimistomme vastaa siihen mahdollisimman pian vielä saman päivän aikana.

Hoidamme verkkokauppa-asiakkaillemme kaikki hautajaisiin liittyvät asiat siunausajoista muistojuhlapaikan varaamiseen ja muusikoista ohjelmalehtisiin, kukkia unohtamatta. Näin hautajaisten järjestämisestä on tullut entistä helpompaa ja selkeämpää. Ei ole välttämätöntä asioida hautaustoimistossa järjestääkseen hautajaiset.

Voit myös tutustua mahdollisuuksiin ennalta joko MuistoJuhlan tai verkkokauppamme sivuilla ja varata tapaaminen kanssamme soittamalla tai laittamalla sähköposti: info@muistojuhla.fi Tapaamispaikat ovat Helsingissä: Kampin Huippu /Urho Kekkosenkatu 2 sekä Lahdessa: Kukkakauppa Neilikka /Aleksanterinkatu 25.

Verkkokauppaamme pääset MuistoJuhlan etusivun oikeasta yläkulmasta, jossa painike “Verkkokauppaan”

Tervetuloa tutustumaan sivuillemme MuistoJuhla sekä verkkokauppamme sivuille tai tapaamaan meitä!

Ajankohtaista

 Järjestätkö hautajaiset itse? Tässä avuksi hautausjärjestelyiden muistilista
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Delivery time

We deal products once a week  and orders usually arrive within 5 days from the time they are shipped.

Delivery methods and shipping charges

Shipping charges include postage and packaging charges. The charges can be checked after selecting payment and delivery options in the cart. The orders will be delivered as packages. Packages can be followed with a tracking number.

The exact costs of the order can be seen in the cart.

Returns and exchanges

The product can be returned or changed within 14 days of the order. Returns apply only the products in their original packaging and in their original condition and only by customers cost.

Please return the package with the following information:
Company name, address, phone number and e-mail address

Return address:

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15860 HOLLOLA; FINLAND

We do not accept returns after 14 days from delivery.

Transport damage and complaints

If the product has been lost or damaged during shipping or if the customer has received the wrong product, you should immediately inform us: info(at)funeraldesignshop.com

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15680 HOLLOLA, FINLAND