Oma tili   Haku
 Hautausjärjestelyt: 040 543 7030 & 040 5466 299 ( klo 9-17 )
Tarjouspyyntö 0,00 €

Pienillä asioilla persoonallisuutta hautajaisiin

Persoonallisuutta voi tuoda esiin monella eri tavalla hautajaisissa. Kukkalaite arkun päällä voi kertoa vainajasta jo jotain.

Persoonallisuutta voi tuoda esiin monella eri tavalla hautajaisissa.

Kukkalaite arkun päällä voi kertoa vainajasta jo jotain. Kukkapeltomainen arkkulaite arkun päällä kuvaa edesmenneen rehevää luonnetta, kun taas sini-valkoinen kukkakimppu kertoo hyvin perinteisestä ihmisestä. Sateenkaaren väreissä loistava kukkalaite voi kertoa myös sukupuolisesta suuntautumisesta. On siis hyvä huomoida, että  kukillakin voidaan kertoa paljon.

Arkun päälle voi laittaa kukkien lisäksi valokuvan edesmenneestä, kitaran, helmet tai jonkin muun esineen, joka kuvaa vainajaa tai on ollut tärkeä osa edesmenneen historiaa.

Joku voi haluta, että arkun kanteen kirjoitetaan viimeiset viestit edesmenneelle: “Rakas mummi, olit meille tärkeä” tai piirretään vaikka sydämiä.  Jotkut taas saavat voimaa perinteistä ja traditioista ja silloin sitä on kunnioitettava.

Yhä useampi kuitenkin haluaa persoonallisuutta hautajaisiin. Hautajaiset on arvokas, jokaisen elämään liittyvä tilaisuus, josta voi tehdä vainajan näköisen. Pienikin yksityiskohta voi kantaa suurtakin merkitystä.

Jo pelkästään tieto siitä, että tällainen on mahdollista, voi tuoda lohtua omaisille.

Ajankohtaista

 Järjestätkö hautajaiset itse? Tässä avuksi hautausjärjestelyiden muistilista
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Delivery time

We deal products once a week  and orders usually arrive within 5 days from the time they are shipped.

Delivery methods and shipping charges

Shipping charges include postage and packaging charges. The charges can be checked after selecting payment and delivery options in the cart. The orders will be delivered as packages. Packages can be followed with a tracking number.

The exact costs of the order can be seen in the cart.

Returns and exchanges

The product can be returned or changed within 14 days of the order. Returns apply only the products in their original packaging and in their original condition and only by customers cost.

Please return the package with the following information:
Company name, address, phone number and e-mail address

Return address:

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15860 HOLLOLA; FINLAND

We do not accept returns after 14 days from delivery.

Transport damage and complaints

If the product has been lost or damaged during shipping or if the customer has received the wrong product, you should immediately inform us: info(at)funeraldesignshop.com

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15680 HOLLOLA, FINLAND