Oma tili   Haku
 Hautausjärjestelyt: 040 543 7030 & 040 5466 299 ( klo 9-17 )
Tarjouspyyntö 0,00 €

Yhteistyössä on voimaa

Minulla ja ystävälläni Annalla on yhteinen yritys hautauspalvelu MuistoJuhla Oy sekä arkkuvaatteisiin erikoistunut Memor Design.

Minulla ja ystävälläni Annalla on yhteinen yritys hautauspalvelu MuistoJuhla Oy sekä arkkuvaatteisiin erikoistunut Memor Design.

Olemme työskennelleet nyt yhdessä kaksi vuotta ja tämä on ollut todella antoisaa aikaa. Vaikka työskentelemisessä parhaan ystävä kanssa on aina omat riskinsä, meille se on ollut suunnaton voimavara.

Meillä on onneksi samanlainen näkemys ja yhteinen päämäärä: auttaa läheisenä menettäneitä omaisia hautaamaan rakkaimpansa parhaalla mahdollisella tavalla. Asumme eri paikkakunnilla, mutta olemme päivittäin yhteydessä toisiimme ja tapaamme mahdollisimman usein. On ihanaa, kun voi jakaa toisen ihmisen kanssa kaikki eteen tulevat asiat, sekä hyvät että ikävät asiat. Hyvät asiat tuplaantuvat ja ikävät asiat puolittuvat yhdessä tehdessä ja kaksi ihmistä voi saada paljon enemmän aikaan kuin yksi ihminen.

Mahdollisuus työskennellä ystäväni kanssa on ollut yksi työni hienoimpia puolia. Into saada aikaan ja yhdessä onnistuminen on yksi arvoistamme. Uskon vahvasti, että yhdessä tekemisen kautta tuloksemme ovat huomattavasti paremmat, kuin jos tekisimme tätä työtä yksin.

“Menestyminen ei ole avain onnellisuuteen. Onnellisuus on avain menestymiseen. Jos pidät siitä mitä teet, onnistut varmasti.” — Herman Cain

Ajankohtaista

 Järjestätkö hautajaiset itse? Tässä avuksi hautausjärjestelyiden muistilista
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Delivery time

We deal products once a week  and orders usually arrive within 5 days from the time they are shipped.

Delivery methods and shipping charges

Shipping charges include postage and packaging charges. The charges can be checked after selecting payment and delivery options in the cart. The orders will be delivered as packages. Packages can be followed with a tracking number.

The exact costs of the order can be seen in the cart.

Returns and exchanges

The product can be returned or changed within 14 days of the order. Returns apply only the products in their original packaging and in their original condition and only by customers cost.

Please return the package with the following information:
Company name, address, phone number and e-mail address

Return address:

Memor Design
Tähkätie 6
FI-15860 HOLLOLA; FINLAND

We do not accept returns after 14 days from delivery.

Transport damage and complaints

If the product has been lost or damaged during shipping or if the customer has received the wrong product, you should immediately inform us: info@memordesign.com

Memor Design
Tähkätie 6
FI-15680 HOLLOLA, FINLAND