Oma tili   Haku
 Hautausjärjestelyt: 040 543 7030 & 040 5466 299 ( klo 9-17 )
Tarjouspyyntö 0,00 €

Hautajaisten hinta

Useimmille hautaustoimistossa käyminen tulee vastaan jossain kohtaa elämää. Surun ja shokin keskellä monilla ei ole selvää käsitystä mitä hän haluaa ja tarvitsee. Tässä vaiheessa hautaustoimiston asiantunteva apu on kullan arvoista.

Useimmille hautaustoimistossa käyminen tulee vastaan jossain kohtaa elämää. Surun ja shokin keskellä monilla ei ole selvää käsitystä mitä hän haluaa ja tarvitsee. Tässä vaiheessa hautaustoimiston asiantunteva apu on kullan arvoista.

Menetyksen ja surun keskellä täytyisi järjestää hautaukseen ja omaisen poismenoon liittyviä asioita, joista lähes kaikki ovat uusia ja tuntemattomia. Monikaan ei tiedä mistä aloittaa, mitä siihen liittyy ja mitä kaikki maksaa.

Useimmilla hautaustoimistoilla on hinnat näkyvillä hautaustoimiston kotisivuilla, mutta vielä on olemassa toimistoja, jotka eivät ilmoita julkisesti hintoja.

Hautausalaa valvovan viranomaisen kanta kuitenkin on selvä: Sekä tuotteiden että palvelujen hintojen täytyy olla esillä sekä kivijalkaliikkeissä että verkkosivuilla. Hautaustoimiston asiakkaalla on oikeus valita hautaustoimisto ja hautaustapa. Hänen on myös oikeus saada arvio hautaukseen liittyvistä kokonaiskustannuksista sekä saada puolueetonta, rehellistä ja hienotunteista tietoa ja palvelua.

Hautajaiset voidaan räätälöidä asiakkaan toiveen mukaan. Tarjolla on kuitenkin myös hautajaisten peruspaketteja, joilla on valmiiksi määritellyt hinnat. Ala on ollut perinteisesti sellainen, että rahasta ei saisi puhua. Kuitenkin pienilläkin kustannuksilla saa tyylikkäät ja arvokkaat hautajaiset.

Tärkeintä on se, että hautajaiset ovat edesmenneen näköiset ja hänen arvomaailmaansa kunnioittavat.

Ajankohtaista

 Järjestätkö hautajaiset itse? Tässä avuksi hautausjärjestelyiden muistilista
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Delivery time

We deal products once a week  and orders usually arrive within 5 days from the time they are shipped.

Delivery methods and shipping charges

Shipping charges include postage and packaging charges. The charges can be checked after selecting payment and delivery options in the cart. The orders will be delivered as packages. Packages can be followed with a tracking number.

The exact costs of the order can be seen in the cart.

Returns and exchanges

The product can be returned or changed within 14 days of the order. Returns apply only the products in their original packaging and in their original condition and only by customers cost.

Please return the package with the following information:
Company name, address, phone number and e-mail address

Return address:

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15860 HOLLOLA; FINLAND

We do not accept returns after 14 days from delivery.

Transport damage and complaints

If the product has been lost or damaged during shipping or if the customer has received the wrong product, you should immediately inform us: info(at)funeraldesignshop.com

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15680 HOLLOLA, FINLAND