Oma tili   Haku
 Hautausjärjestelyt: 040 543 7030 & 040 5466 299 ( klo 9-17 )
Tarjouspyyntö 0,00 €

Valokuvien voima

Vaikeassa elämäntilanteessa valokuva ja valokuvaus voivat antaa voimia jaksaa eteenpäin. Valokuva voi olla tie tunteisiin.

Vaikeassa elämäntilanteessa valokuva ja valokuvaus voivat antaa voimia jaksaa eteenpäin. Valokuva voi olla tie tunteisiin. 

Kuva voi toimia ajatuksellisena yllykkeenä, tunteiden ja muistojen herättäjänä sekä kehollisten aistimusten tiedon välittäjänä. Kuvien kautta saattaa löytyä asioiden ydin, se jota on verbaalisesti vaikea tavoittaa. Valokuvat ja kuvaaminen toimivat siltana menneisyyteen, tiedostamattomaan sekä nykyhetkeen. 

Ihmisen käsitys itsestään on vahvasti sidoksissa menneisyyden muistamiseen. Voimme siis ajatella, että onnistunut muistihaku riippuu sopivien muistivihjeiden saatavuudesta, kuten esimerkiksi valokuvista. 

Valokuvat saattavat palauttaa mieleen unohdettuja tapahtumia tai tunnetiloja. Valokuvat voivat myös olla tie tunnekokemuksiin, joita voi olla vaikea sanoittaa. Ne saattavat olla väylä hyviin muistikuviin ja muistuttaa myös näistä hyvistä asioista elämässä.

Itselläni esimerkiksi ei ollut mitään muistikuvia itsestäni ja papastani varhaislapsuuden ajalta. Kun kaivelin vanhoja valokuvia, löysin kuvia, joissaistuskelin hänen vierellään portailla kesäauringon paisteessa onnellisen näköisenä. 

Valokuva on hyvä työväline, koska kuvan tarkastelu ja katseleminen palauttaa helposti mieleen tapahtuman tunnelmineen. Vaikeina hetkinä ei ole mitään parempaa kuin kääntyä muistojen puoleen ja antaa itsensä kietoutua eilispäivän onnen hetkiin, jotka antavat meille voimaa nykyhetkessä.

Ajankohtaista

 Järjestätkö hautajaiset itse? Tässä avuksi hautausjärjestelyiden muistilista
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Delivery time

We deal products once a week  and orders usually arrive within 5 days from the time they are shipped.

Delivery methods and shipping charges

Shipping charges include postage and packaging charges. The charges can be checked after selecting payment and delivery options in the cart. The orders will be delivered as packages. Packages can be followed with a tracking number.

The exact costs of the order can be seen in the cart.

Returns and exchanges

The product can be returned or changed within 14 days of the order. Returns apply only the products in their original packaging and in their original condition and only by customers cost.

Please return the package with the following information:
Company name, address, phone number and e-mail address

Return address:

Memor Design
Tähkätie 6
FI-15860 HOLLOLA; FINLAND

We do not accept returns after 14 days from delivery.

Transport damage and complaints

If the product has been lost or damaged during shipping or if the customer has received the wrong product, you should immediately inform us: info@memordesign.com

Memor Design
Tähkätie 6
FI-15680 HOLLOLA, FINLAND