Oma tili   Haku
 Hautausjärjestelyt: 040 543 7030 & 040 5466 299 ( klo 9-17 )
Tarjouspyyntö 0,00 €

Hyvien hautajaisten tärkeys

Nykyään tuntuu olevan valloillaan suuntaus, missä hautajaiset halutaan pitää mahdollisimman pieninä ja ne nähdään pakollisena suorituksena.

Nykyään tuntuu olevan valloillaan suuntaus, missä hautajaiset halutaan pitää mahdollisimman pieninä ja ne nähdään pakollisena suorituksena.

“Haudattu hiljaisuudessa”, ”Siunattu omaisten läsnäollessa”. Näiden sanojen takana voi olla mitä kauneimmat ja merkityksellisimmät hautajaiset. Mutta toisinaan nämä sanat tarkoittavat että hautajaiset voidaan kokea välttämättömänä velvollisuutena, eikä aina nähdä niiden syvempää merkitystä.

Moni ihminen etääntyy surutyöstä. Hautajaiset ja niiden pitäminen ovat erittäin tärkeä ja arvokas asia, sillä jokaisen ihmisen elämä on merkittävä.

Hautajaisten järjestäminen on osa surutyötä. Surutyön tarkoitus ei ole johtaa kuolleen rakkaan unohtamiseen. Rakkaamme kulkevat kanssamme. He pysyvät luonamme, joskin toisessa muodossa.

Suru auttaa kohti sisäistä olotilaa, jossa rakkaan poissaolon todellisuutta sietää ajatella. Siinä olotilassa edesmenneen ajatteleminen tuottaa lämpöisiä ja lohduttavia muistoja sen sijaan, että heidän ajattelemisensa pudottaisi mieltä raastavaan yksinäisyyteen. Surun läpikäyminen on välttämätöntä uuden tasapainon löytämiseksi.

Sureminen auttaa sopeutumaan uuteen elämäntilanteeseen.

Hautajaiset ovat arvokkaita ja kauniita tilaisuuksia, jotka antavat mahdollisuuden yhdessä tuntea kiitollisuutta. Ne myös antavat omaisille ja ystäville mahdollisuuden kokoontua yhteisesti muistelemaan poismenneen elämää ja sen merkitystä läheisille.

Ajankohtaista

 Järjestätkö hautajaiset itse? Tässä avuksi hautausjärjestelyiden muistilista
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Delivery time

We deal products once a week  and orders usually arrive within 5 days from the time they are shipped.

Delivery methods and shipping charges

Shipping charges include postage and packaging charges. The charges can be checked after selecting payment and delivery options in the cart. The orders will be delivered as packages. Packages can be followed with a tracking number.

The exact costs of the order can be seen in the cart.

Returns and exchanges

The product can be returned or changed within 14 days of the order. Returns apply only the products in their original packaging and in their original condition and only by customers cost.

Please return the package with the following information:
Company name, address, phone number and e-mail address

Return address:

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15860 HOLLOLA; FINLAND

We do not accept returns after 14 days from delivery.

Transport damage and complaints

If the product has been lost or damaged during shipping or if the customer has received the wrong product, you should immediately inform us: info(at)funeraldesignshop.com

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15680 HOLLOLA, FINLAND