Oma tili   Haku
 Hautausjärjestelyt: 040 543 7030 & 040 5466 299 ( klo 9-17 )
Tarjouspyyntö 0,00 €

Puhuminen kannattaa aina

Omasta toiveesta hautajaisten suhteen on helpointa kertoa mahdollisimman aikaisin. Helpointa on myös kysyä läheiseltä hänen toiveistaan silloin kun kuolema muuten tuntuu kaukaiselta ja lähes mahdottomalta tapahtumalta.

Omasta toiveesta hautajaisten suhteen on helpointa kertoa mahdollisimman aikaisin. Helpointa on myös kysyä läheiseltä hänen toiveistaan silloin kun kuolema muuten tuntuu kaukaiselta ja lähes mahdottomalta tapahtumalta. 

Olisiko se päivä tänään, vaikka nyt samantien, kun kerrot puolisollesi, kumppanillesi tai lähiomaisillesi haluatko tuhkauksen ja vai arkkuhautauksen?Tämä tieto helpottaisi rakkaimpiasi lähtösi jälkeen suunnattomasti.Jos tällaiset asiat haluaa jättää miettimättä, sekin helpottaa läheisiäsi suunnattomasti, jos voit kertoa heille tahtosi olevan se että läheisesi saavat päättää kaikista asioista kuten parhaaksi näkevät. On hyvä ilmaista, jos sinulla ei ole mitään erityisiä toiveita omien hautajaisten suhteen, etkä halua elinaikanasi näitä asioita miettiä. 

Pelkkä tällaisten asioiden kertominen antaa tukea suuressa surussa, kun menetyksen aika saapuu kohdalle. On turvallista ja lohdullista jos asiasta on yhdessä keskusteltu silloin kun menettämisen pelko ei ole konkreettinen. 

80% suomalaisista on sitä mieltä, että läheisen omaa toivetta on noudatettava hautajaisten suunnittelussa. Hautajaisia järjestäessä asiakkaidemme omaiselle edesmenneen toiveet eri asioiden suhteen nousevat useamman kerran esiin suunnittelun edetessä. 

On mieltä lämmittävää nähdä kuinka merkityksellistä ja lohdullista omaisille on toteuttaa rakkaan ihmisen toiveet. Silloin saa viimeisen mahdollisuuden tehdä jotain konkreettista rakkaan omaisen toiveen mukaan. Ja ikään kuin edesmennyt vielä kulkisi rinnalla järjestelyiden ajan. ”Näin me yhdessä mietimme” ”Sovimme jo vuosia sitten että…” 

On myös helpompaa suunnitella läheisen hautajaiset kokonaan itse, jos edesmennyt on ilmaissut elinaikanaan sanallisesti, että toivoo omaisten päättävä kaikista asioista.

Hautajaisten järjestäminen on aina raskas asia, mutta lohtua tuo rakkaimman toiveen toteuttaminen tai tieto, ettei mitään erityistoiveita ole. 

Puhuminen kannattaa aina! 

Jos haluatte suunnitella osittain tai kokonaan omat hautajaisenne, olemme laatineet avuksenne pohjan, johon voitte täyttää omat valintannetärkeimmistä asioista. Lomakepohjan voitte tulostaa tästä linkistä: http://bit.ly/toiveeni

Ajankohtaista

 Järjestätkö hautajaiset itse? Tässä avuksi hautausjärjestelyiden muistilista
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Delivery time

We deal products once a week  and orders usually arrive within 5 days from the time they are shipped.

Delivery methods and shipping charges

Shipping charges include postage and packaging charges. The charges can be checked after selecting payment and delivery options in the cart. The orders will be delivered as packages. Packages can be followed with a tracking number.

The exact costs of the order can be seen in the cart.

Returns and exchanges

The product can be returned or changed within 14 days of the order. Returns apply only the products in their original packaging and in their original condition and only by customers cost.

Please return the package with the following information:
Company name, address, phone number and e-mail address

Return address:

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15860 HOLLOLA; FINLAND

We do not accept returns after 14 days from delivery.

Transport damage and complaints

If the product has been lost or damaged during shipping or if the customer has received the wrong product, you should immediately inform us: info(at)funeraldesignshop.com

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15680 HOLLOLA, FINLAND