Oma tili   Haku
 Hautausjärjestelyt: 040 543 7030 & 040 5466 299 ( klo 9-17 )
Tarjouspyyntö 0,00 €

Vieraana muistojuhlassa

Hautajaiset ovat yleensä monille uusi ja yllätävä tilaisuus. Sitä varten ei ole mitään yleispäteviä käyttäytymissääntöjä. Jokaisen edesmenneen tilaisuus on erilainen.

Hautajaiset ovat yleensä monille uusi ja yllätävä tilaisuus. Sitä varten ei ole mitään yleispäteviä käyttäytymissääntöjä. Jokaisen edesmenneen tilaisuus on erilainen. Omaisille on tärkeää, että kanssaihmiset osallistuvat tapahtumaan ja osoittavat myötätuntoa. Siunaustilaisuudessa omaiset mielellään rauhoittuvat hyvästien jättöön, joten osanotot ja terveyhdykset on hyvä jättää itse muistotilaisuuteen.

Siunaustilaisuudessa edesmenneen sukulaiset istuvat oikealla puolella. Lähiomaisille jätetään etupenkkeihin tilaa. Edesmenneen ystävät ja tuttavat istuvat kappelissa tai kirkossa vasemmalla puolella.

Kukkalaitteet voidaan laskea joko kirkossa, kappelissa tai haudalla. Jos tilaisuuteen on painettu käsiohjelma, ilmoitetaan siinä käytännöstä. Lähiomaiset laskevat kukkalaitteensa ensimmäisenä. Sen jälkeen sukulaiset, ystävät , työtoverit ja tuttavat.

Omaiset ja sukulaiset laskevat kukat oikealle puolelle ja muu saattoväki vasemmalle puolelle. Muiden vieraiden laskiessa kukat edesmenneelle, pidetään muutaman sekunnin hiljainen hetki, lausutaan saattosanat ja lasketaan kukkalaite. Kukkien laskun jälkeen käännytään lähiomaisten puoleen ja nyökätään äänettömästi.

Ajankohtaista

 Järjestätkö hautajaiset itse? Tässä avuksi hautausjärjestelyiden muistilista
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Delivery time

We deal products once a week  and orders usually arrive within 5 days from the time they are shipped.

Delivery methods and shipping charges

Shipping charges include postage and packaging charges. The charges can be checked after selecting payment and delivery options in the cart. The orders will be delivered as packages. Packages can be followed with a tracking number.

The exact costs of the order can be seen in the cart.

Returns and exchanges

The product can be returned or changed within 14 days of the order. Returns apply only the products in their original packaging and in their original condition and only by customers cost.

Please return the package with the following information:
Company name, address, phone number and e-mail address

Return address:

Memor Design
Tähkätie 6
FI-15860 HOLLOLA; FINLAND

We do not accept returns after 14 days from delivery.

Transport damage and complaints

If the product has been lost or damaged during shipping or if the customer has received the wrong product, you should immediately inform us: info@memordesign.com

Memor Design
Tähkätie 6
FI-15680 HOLLOLA, FINLAND