Oma tili   Haku
 Hautausjärjestelyt: 040 543 7030 & 040 5466 299 ( klo 9-17 )
Tarjouspyyntö 0,00 €

Ei-kirkolliset hautajaiset

Hän oli eronnut kirkosta armeijan aikaan ja omaiset järjestävät hänelle ei kirkolliset hautajaiset. Hän oli innokas kalamies, joten omaiset päätyvät Venho-arkkuun, jonka malli mukailee venettä. Hänen toiveenaan oli, että jokainen voisi tuoda omannäköisen kukkakimpun hautajaisiin.

Hän oli eronnut kirkosta armeijan aikaan ja omaiset järjestävät hänelle ei kirkolliset hautajaiset.

Hän oli innokas kalamies, joten omaiset päätyvät Venho-arkkuun, jonka malli mukailee venettä. Hänen toiveenaan oli, että jokainen voisi tuoda omannäköisen kukkakimpun hautajaisiin.

Helsinkiläisenä ei kirkkoon kuuluvana, edesmennyt hyvästellään Hietaniemen krematorion kappelissa vain lasten ja lastenlasten läsnä ollessa. Näissä tiloissa voidaan viettää kaikkien uskontokuntien hautajaisia, kuten myös uskonnottomien. Koska siviilihautajaisissa ei ole pakollista kaavaa, hän toivoi, että lapsensa ja lastenlapset voisivat kokoontua hänen arkkunsa ääreen ja jättämään hyvästit. MuistoJuhla Oy järjestää paikan päälle puhujan , joka kertoo arkun äärellä edesmennen elämän käännekohdista ja hänelle tärkeistä asioista. Puhuja on etukäteen haastatellut siunattavan omaisia, että puheesta tulee mahdollisimman häntä kuvaava.

Vaatimattoman saattohetken vastapainoksi edesmennyt toivoo, että hänen tuhkansa sirotellaan mereen ja että siihen tilaisuuteen tulisi mahdollisimman paljon sukulaisia ja tuttavia. Tilaisuus järjestetään ja uurna kuljetetaan Espoon Miessaarenselälle Vehkasaaren ja Käärmesaaren välille. Edesmenneen toiveita kunniottaen trumpetisti soittaa kauniisti kun tuhka sirotellaan mereen. Vieraat heittävät mereen yksittäisiä kukkia papan kunniaksi. Tapahtuma on herkkä ja iki-muistoinen.

Venematkan jälkeen vieraat kokoontuvat Ravintola Uunisaareen nauttimaan yksityistilaisuudesta rapujuhlien merkeissä ja muistelemaan edesmennyttä.

Ajankohtaista

 Järjestätkö hautajaiset itse? Tässä avuksi hautausjärjestelyiden muistilista
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Delivery time

We deal products once a week  and orders usually arrive within 5 days from the time they are shipped.

Delivery methods and shipping charges

Shipping charges include postage and packaging charges. The charges can be checked after selecting payment and delivery options in the cart. The orders will be delivered as packages. Packages can be followed with a tracking number.

The exact costs of the order can be seen in the cart.

Returns and exchanges

The product can be returned or changed within 14 days of the order. Returns apply only the products in their original packaging and in their original condition and only by customers cost.

Please return the package with the following information:
Company name, address, phone number and e-mail address

Return address:

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15860 HOLLOLA; FINLAND

We do not accept returns after 14 days from delivery.

Transport damage and complaints

If the product has been lost or damaged during shipping or if the customer has received the wrong product, you should immediately inform us: info(at)funeraldesignshop.com

Funeral Design Shop
Tähkätie 6
FI-15680 HOLLOLA, FINLAND